Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hälsosam familj på 30 dagar
Isbn: 978-91-7617-111-0
Förlag: Bookmark Förlag
Kategori:
Matlagning, mat & dryck
Tillgänglig sedan: augusti 2014

E-bok

Hälsosam familj på 30 dagar

Bryt hela familjens ohälsosamma gamla mönster.

Många barn och ungdomar skulle må mycket bättre om de åt nyttigare mat och fick igång en hälsosammare livsstil. För föräldrar kan det emellertid kännas som en oöverstiglig ansträngning att förändra hela familjens invanda beteende även om man vet att alla skulle vinna på det i längden.

Ulrika Davidsson presenterar här en plan för hur man ska gå tillväga för att få hela familjen att smidigt gå över till en hållbar, hälsosam livsstil. Steg för steg guidar Ulrika familjen genom fyra veckor. Varje ny vecka introducerar hon en ny uppsättning vanor och ger handfast vägledning.

Det handlar om att rensa bort halvfabrikaten, ersätta dåliga råvaror, börja laga bra vardagsmat, bättre mellanmål och att motionera. På 30 dagar hinner man få ett märkbart resultat i familjen och man har hunnit vänja sig vid sin nya livsstil.

Hälsosam familj på 30 dagar är en kom-igång-guide för föräldrar, men också ett bra verktyg för alla som jobbar och hjälper familjer i dag, både inom skolan och sjukvården.

Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest kända och hyllade kostrådgivare och hälsoprofiler. Hon är också en av våra mest produktiva kokboksförfattare med 17 släppta och över en miljon sålda kokböcker sedan 2006. Ulrika skriver kokböcker med expertis inom viktnedgång och hälsa och har hjälpt tusentals svenskar till ett hälsosammare liv. Flera av Ulrikas böcker är översatta till alla nordiska språk och säljs även i USA. 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone