Jump to content
Cover for Ett budskap från Gud - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-239-0
Publisher: Cupido
Category:
Short stories Romance Erotic
Accessible since: March 2021

E-book

Ett budskap från Gud - erotiska noveller

'Jag sitter i tåget på väg till Rom. Jag tar fram en flaska vin, öppnar den frågande, "Si! Grazie, Theresa", hon sträcker fram handen leende. Jag sträcker fram min hand. "Robin". Jag känner omedelbart blodet rusa, rodnar och är övertygad om att hon måste känna att min hand glöder. "Alexandra" säger hon till sin dotter. Jag sträcker fram min hand "Robin", hon ler. På stammande engelska berättar mamman kort att de ska åka hem till Rom. JA! Jublar jag inom mig, det är ytterligare tre och en halv timmes tågresa. Ska jag också till Rom? Rom är en fin stad, gammal och med en lång historia. Jag måste se Vatikanen säger hon och korsar armarna över brösten. Fingrarna berör det ena bröstet lätt och det guppar lätt. Jag kokar över, tittar ned i golvet för att kyla ned mig lite och märker att Alexandra tittar på mig leende.

Hur ska jag få kontakt med denna gudomliga kvinna med en katolsk mamma? Framför mig ser jag en gudinna, en ouppnåelig varelse från himlen. Jag ger mig, jag ger upp. Jag tackar gudarna för att de uppenbarat denna gudinna som snart ska gå av och försvinna lika snabbt som hon kom. Inom mig känner jag att jag börjar tappa greppet mer och mer. Men det kommer ett tecken från gud! Hon har skrivit namnet på ett hotell på min resväska! Jag beger mig dit och väntar... Kommer hon?'

Läs även 'Helene och Peter och jag'.'


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone