Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kaapattu
Isbn: 978-87-2688-001-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik True Crime
Tillgänglig sedan: april 2021
Uppläsare: Panu Vauhkonen
Length: 9 timmar 14 minuter

Ljudbok

Kaapattu

Rikospoliisi ja tunnollinen perheenisä Mikko Vuori lähtee kotoaan töihin tavallisena arkiaamuna, eikä enää palaa. Kun tunnit kuluvat, läheisten ja työtovereiden on pakko kohdata kylmä totuus: Mikko on kidnapattu. Mitä kaappaaja haluaa? Onko Mikon aika maksaa menneisyyden hairahduksestaan, vai löytyykö vastaus työuralla kohdatuista pahantekijöistä? Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikkö kohtaa pahimman painajaisensa, kun rikoksen uhri onkin yksi omista – ja kello käy armottomasti.

Kaapattu (2021) on Tero Sompin hyytävä jännitysromaani rikoksista ja salaisuuksista. Teos on elävä kuvaus poliisin työn armottomuudesta ja elämän arvaamattomuudesta.

Tero Somppi (s. 1972) on suomalainen jännityskirjailija, joka työskentelee myös turvallisuusalalla. Hänen teoksiaan ovat esimerkiksi Viimeinen linja (2010) ja Särkyvää (2012).

Rikospoliisi ja tunnollinen isä Mikko Vuori ratkoo rikoksia Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikössä. Dekkarikonkari Tero Sompin asiantuntevasti taustoitettu kerronta koukuttaa, ja ajankohtaiset rikosjuonet ja päähenkilöiden elämä puhuttelevat lukijaa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone