Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Michael etsii menneisyyttään
Isbn: 978-87-2665-816-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Michael etsii menneisyyttään

Salaperäinen ruhtinas Michael saapuu ylelliseen majatalo Pension Mimosaan. Vain hetkeä myöhemmin pensionaatissa majaileva varakas liikemies Daniel Benner tekee itsemurhan ja jättää jälkeensä vihjeen menneisyyden rikoksista.

Huhu kertoo, että Michael olisi pensionaatin entinen omistaja ja arvorakennuksessa olisi omaisuuksia kätkettynä. Liittyykö ruhtinas Michael jotenkin Bennerin kohtaloon ja mikä on Bennerin suhde neiti Kuloon, köyhään kasvattityttöön? Entä oliko Bennerin kuolema todella itsemurha...?

Outsiderin eli Aarne Haapakosken Michael etsii menneisyyttään on mysteerintäyteinen jännitysromaani vuodelta 1945. Taattua lukemista Outsiderin hermoja piinaavien tapahtumien ystäville.

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut, joita julkaistiin 1940-luvulta lähtien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone