Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det ingen annan vet
Isbn: 978-91-8901-944-7
Förlag: Votum Förlag
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Liselotte J Andersson
Length: 3 timmar 39 minuter

Ljudbok

Det ingen annan vet

Det är alltid riskabelt att berätta en hemlighet och det gäller det mörka, såväl som det kittlande roliga och ljusa. Risken är att inte bli förstådd, att bli misstrodd. Då blir ensamheten större än innan locket lyftes av. Å andra sidan - man kan bli mött av all omsorg och förståelse i världen. Då kan ensamheten förvandlas till ett livsavgörande möte. Möten av det slaget skulle inte behöva vara så sällsynta om vi lyssnade mellan raderna och ställde rätt frågor. Då skulle många bördor lätta och oupptäckta skatter komma i dagen.

Det är författaren, Liselotte J Anderssons önskan med boken Det ingen annan vet. Än en gång får vi möta den värmande och läkande ton som är signifikant för henne som författare, pastor och själavårdare. Hon är mycket uppskattad för sin livsnära förkunnelse i tal och skrift och en stor del av sin arbetstid har Liselotte tillbringat i det enskilda samtalsrummet. Till hjälp och tröst för många.

Liselotte J Andersson är författare till ett tiotal böcker och är medförfattare till ytterligare ett tiotal. Hon har även varit med och startat tre olika tidskrifter: Nytt Liv, Trots Allt och Pilgrim.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone