Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Luvaton avain
Isbn: 978-87-2675-559-6
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning Romantik
Tillgänglig sedan: juni 2021

E-bok

Luvaton avain

Parikymppinen Emma perii upean tiilitalon auto-onnettomuudessa menehtyneeltä tädiltään. Uusi paikkakunta toivottaa Emman tervetulleeksi, eikä kulu aikaakaan ennen kuin nuori nainen on jo ystävystynyt useiden paikallisten kanssa. Erityisen tärkeä uusi tuttavuus on Henri, jonka hän tapaa polkupyöräliikkeessä. Henristä muodostuu pian enemmänkin kuin pelkästään ystävä.

Idylli rikkoutuu, kun Emma saa tietää, että Henrin kuvaukseen sopiva mies on uhkaillut hänen edesmennyttä tätiään ennen tämän kuolemaa. Lisäksi Emman uudessa kodissa käyskentelee öisin joku, jonka ei pitäisi olla siellä. Väliaikainen turvapaikka löytyy paikallisen antiikkikauppiaan sohvalta, mutta tilanne ei ota rauhoittuakseen edes välimatkan päästä...

Liittyykö öinen vierailija tädin kuolemaan? Voiko Henriin luottaa? Ja onko antiikkikauppias Sauli Kortman myöskään ihan tavallinen ihminen?

Anita Aure eli Anelma Järvenpää-Summanen (s. 1947) on suomalainen kirjailija. Kirjailijan työn lisäksi Aure on työskennellyt muun muassa myös sihteerinä ja kustannustoimittajana.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone