Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!
Isbn: 978-87-2688-015-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Antti Lang
Length: 2 timmar 4 minuter

Ljudbok

Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!

Allu saa isältään syntymäpäivälahjaksi laatikollisen vanhoja meriesineitä. Myrskylyhdyn, kaukoputken ja merikarttojen seasta löytyy ikivanha merikapteenin päiväkirja, joka johdattaa Allun ja hänen kaverinsa Rikun hurjalle mielikuvitusmatkalle maailman merille. Meritavaroiden joukosta löytyy myös jotain, joka pelästyttää pojat pahanpäiväisesti. Yllättävä löytö johdattaa kaverukset aarteen jäljille pieneen merenrantakylään, Myrskylahteen.

Allun ja Rikun lisäksi kallisarvoista aarretta näyttää havittelevan kuitenkin myös salaperäinen, luihunnäköinen merikarhu, joka yrittää saada pojat kynsiinsä. Mikä himoittu aarre mahtaa olla ja kenelle se lopulta kuuluu?

Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä! (2014) on Marja Ahon esikoisteos ja käynnistää kirjasarjan Rikun ja Allun jännittävistä seikkailuista. Teos valittiin Lasten LukuVarkaus 2015 -finalistiksi. Kirjasarja on suunnattu 6–11-vuotiaille.

Marja Aho (s. 1972) on lahtelainen lasten- ja nuortenkirjailija sekä kuvittaja. Ahon "Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä!" -teos valittiin Lasten LukuVarkaus 2015 -finalistiksi.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone