Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sidney 3: Strippklubben – erotisk thriller
Isbn: 978-87-2674-710-2
Förlag: LUST
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Sidney 3: Strippklubben – erotisk thriller

Sidney är trettioåtta år, hennes barn har lämnat boet, hennes make förstår henne inte och lämnar henne endast sexuellt frustrerad. Ledd av sin lust har hon fått jobb på en strippklubb där hon blivit ett hyllat proffs! Här är hon en frigjord och uppskattad kvinna, och inte bara av kunderna ... Kanske finns det mer än bara lust att upptäcka på strippklubben. Men i skuggorna döljer sig även raka motsatsen till kärlek ...
Tredje delen om Sidney är en erotisk thriller.

Ashley Stone är pseudonymen för en polyglott författare som främst skriver på franska och engelska. Hon har bott i heta länder där fri kärlek ibland är förbjuden, men alltid passionerad. Hon började studera psykologi och sexologi innan hon började skriva för olika tidskrifter, där hon under tio år specialiserade sig på att svara på läsarbrev relaterade till mänskliga, romantiska och sexuella relationer.
Hennes berättelser, medan fiktiva, blandar vanliga fantasier och lite utforskade tabun med komplexiteten i mänskliga relationer, så att läsaren kan identifiera sig med dem och utforska sitt eget undermedvetna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone