Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jatulintarha
Isbn: 978-87-2695-434-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: juli 2021

E-bok

Jatulintarha

Eläköityneen poliisi Raistolan naapurustossa alkaa tapahtua kummia. Viereisessä talossa asuva Liimatainen katoaa mystisesti. Miehen koirat ovat kadonneet, kuten myös verhot ikkunoista. Eräänä päivänä koirat kuitenkin palaavat talon portaille – mutta niiden isäntää ei näy missään.

Mistä mahtaa olla kysymys? Mitä Liimataiselle on tapahtunut? Raistolan tilalle tullut poliisi Kuusela ryhtyy selvittämään Liimataisen mysteeriä. Myös Raistola päättää osallistua tutkimuksiin.

'Jatulintarha' jatkaa rikospoliisi Raistolasta kertovaa sarjaa.

Kari Levola (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka toimi vuosina 2002–2008 Kirjailijaliiton puheenjohtajana. Hän on kirjoittanut mittavan uransa aikana niin romaaneja, elokuvakäsikirjoituksia kuin myös toimittanut oppikirjoja. Levola on voittanut uransa aikana muun muassa J. H. Erkon palkinnon sekä Arvid Lydecken -palkinnon.

Raistola on rikospoliisi eläköitymisen kynnyksellä. Kun Raistolan on aika jäädä eläkkeelle, hän ei kuitenkaan malta pysyä poissa rikostutkimuksista. Mitä muuta sitä eläkkeellä tekisi kuin jatkaisi intohimotyön parissa?


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone