Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kapitel 5 Balansera rädsla, ältande, oro (IFS): Stjärnsjälar STARSEED BLISS
Isbn: 978-91-8969-923-6
Förlag: Bookea
Kategori:
Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2022
Uppläsare: Tanja Dyredand
Length: 23 minuter

Ljudbok

Kapitel 5 Balansera rädsla, ältande, oro (IFS): Stjärnsjälar STARSEED BLISS

Meditera med stjärnorna, stjärnsjälar, starseeds! Guidas av stjärnornas kraft och njut av universell visdom i denna unika meditationsbok! Populära meditationsläraren, författaren, astrologen, Youtubeprofilen, lightworker och shamanen Tanja Dyredand guidar dig med sin varsamma helande stämma.
Här i kapitel 5 får du guidad meditation för att balansera rädslor, ältande, oro med hjälp av internationella metoden IFS (Internal family systems). Rädslor kan gripa tag i en och äta upp en inifrån, liksom oro och ältande tankar. Denna meditation kan du göra dagligen, välj en sak som fokus per meditationsgång, du kan göra den så många gånger du vill.

Ljudboken ”Stjärnsjälar, Starseed Bliss” är fylld med visdom från stjärnorna är till för ALLA. Till dig som längtar efter mer inre ro, läkning, få sova bättre, öka din intuition, kreativitet och väcka visdom om ditt högre livsmål. Den är också till dig som har eller haft det tufft, känner dragning till det astrologiska, stjärnorna, frihetslängtan, är empat, hsp, lightworker eller nyfiken sökare. Boken har sammanlagt nio kapitel och du kan lyssna på meditationerna så ofta du vill. Varje kapitel har olika teman inspirerade från starseed-stjärnkonstellationer och dess egenskaper.

Njut, lyssna på bokens kraftfulla meditationer när du vill, och kom ihåg att DU är den starkaste stjärnan. kanske är du även stjärnmänniska som längtar efter att aktivera din visdom?

”Min högsta önskan med denna bok är att du känner all omtanke, värme och kärlek i texterna och att du får verktyg som kan hjälpa dig förstå din storhet” säger Tanja Dyredand.

”Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression”, Linda 39 år ”Jag hade svårt att sova, men efter lyssnat på Tanjas meditationer sover jag gott”, Ann 27 år ”Jag blev utbränd, med smärta, nu har jag fått orken tillbaka och smärtfri”, Eva 23 år


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone