Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kuninkaan lapset - seikkailuntäyteinen saaga
Isbn: 978-87-2695-987-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Kuninkaan lapset - seikkailuntäyteinen saaga

Kun viikinkipäällikkö Hærulf miehineen surmaa kuningas Alrikin ja valloittaa Nordmarkin kunignaskunnan, joutuvat kuninkaan lapset Signy, Regin ja Buri pakenemaan henkensä edestä. Kaukana idässä, korkeiden tuntureiden takana, sijaitsee vieras valtakunta. Sieltä lapset toivovat saavansa apua kostaakseen isänsä puolesta ja valloittaakseen kotimaansa takaisin.

Matkallaan sisarukset tarvitsevat kaiken rohkeutensa ja päättäväisyytensä, sillä he kohtaavat maailman täynnä noitia, menninkäisiä, jättiläisiä ja eläimiksi muuttuneita ihmisiä. Kestävätkö kuninkaan lapset vaaralliset koetukset yhdessä?



'Exciting and well-told Viking story with many threads about creatures of Norse mythology. Along the way, both the children and the evil chieftain narrate, and the shifts help to keep the pace up and make the story engaging. Highly recommended!' - DBC

Peter Gotthardt (1946–) on arvostettu tanskalainen lastenkirjailija. Hän on julkaissut lukuisia kirjoja, muun muassa fantasiasarjan Haltijoiden seikkailut, joka on julkaistu myös Suomessa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone