Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rasmus Nalle pelastaa prinsessa Nannan
Isbn: 978-87-2802-489-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: september 2022

E-bok

Rasmus Nalle pelastaa prinsessa Nannan

Eräänä tavallisena päivänä Rasmus Nalle ystävineen kuulee mereltä outoja ääniä. Huutaako joku apua? Kaukoputkella ystävykset näkevät, että joku todellakin on merihädässä! Rasmus kumppaneineen lähtee pelastustehtäviin. Merihädässä ollut tyttö ei ole kuka tahansa. Hän on ihka oikea prinsessa! Onnistuvatko Rasmus Nalle ja ystävät viemään prinsessa Nannan takaisin Auringonkukkasaarelle?

Rasmus Nalle pelastaa prinsessa Nannan on jännittävä tarina perheen pienimmille.



Carla Hansen (1906–2001) oli tanskalainen kirjailija. Hän loi rakastetun Rasmus Nallen yhdessä miehensä, kuvittaja Vilhelm Hansenin (1900–1992) kanssa. Rasmus Nallea julkaistiin alun perin tanskalaisissa lehdissä sarjakuvana, mutta pian valloittavan nallen elämästä ryhdyttiin painamaan myös kirjoja. Nykyisin Rasmus Nalle tunnetaan ympäri maailman.

Rasmus Nalle on ollut rakastettu hahmo vuodesta 1951 lähtien, jolloin ensimmäiset Rasmus Nalle -sarjakuvat julkaistiin tanskalaisissa sanomalehdissä. Rasmus Nalle on perso letuille, ja hänellä on aina aikaa pitää lettukestit. Yhdessä ystäviensä Pingon, Pellen ja Kallen kanssa Rasmus seikkailee maailmalla Mary-nimisellä laivalla.

EPUB3: Fixed format


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone