Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Defcon Europa #1: Spöket Agenten & En Femme Fatale
Isbn: 978-91-8973-920-8
Förlag: Media 24 / Digibook
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: november 2022
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 6 timmar 40 minuter

Ljudbok

Defcon Europa #1: Spöket Agenten & En Femme Fatale

En Pulp SciFi full av badass-hjältinnor, djärva män, vackra kvinnor och hänsynslösa skurkar.

”Nu när jag läst klart känns det som att jag sett en säsong av en tv-serie. Actionfyllt, spännande och allt utspelas i en fascinerande värld.” Håkan Mattsson, författare

Först handlade det om att vänta. I Murgendorfs gränder tryckte ett spöke med en fet sedelbunt i fickan. I Karpaternas berg tänkte en agent rädda en forskare ur Koalitionens klor och långt därifrån trånade en underskön kvinna efter sin älskade.
Sedan handlade det om upplysningar och om vad som var sant och falskt. Om en maktgalen man och två kyliga barn och deras hat. Det handlade om totalförbjuden teknik och en bal. Om en väg in genom Barriärens stängsel.
Till sist handlade det om att göra det som är rätt. Och om att överleva eller dö.

I ett framtida Europa har fruktansvärda krig rasat och ödelagt världen. I takt med att gammal teknik återuppfinns blomstrar regionerna och välståndet ökar, det senare gäller dessvärre också motsättningarna. Defcon Europa är en snabb och driven spionroman om ett osynligt krig mellan Europas mäktigaste allianser, delade av Barriärens höga elstängsel och oförsonliga vakter.

Kartor över bokens Europa hittar du i e-boken och på författarens sajt: http://www.lisahagensen.se

Defcon Europa är en fristående spionroman, men om du vill läsa om hur allt började, kolla in dystopin Purebred först (Flykten från Olympo, Herrefolket och Generalens älskarinna del ett och två), och fortsätt med dark romance/dystopin Jakten (Siri och Tatra), innan du sätter tänderna i Defcon Europa.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone