Jump to content
Cover for Världens sämsta detektiv
Isbn: 978-91-8077-082-8
Publisher: Nypon förlag
Category:
For emergent readers Humour
Accessible since: April 2023
Narrator: Louise Löwenberg
Length: 17 minutes

Audiobook

Världens sämsta detektiv

Sanna är verkligen inte bäst på allt. Man kan faktiskt säga att det går dåligt med det mesta hon tar sig för. Men en sak vet hon att hon är riktigt bra på – att hitta saker. Till exempel hjälper hon pappa att hitta sina nycklar hela tiden.

Sanna inser att hennes talanger går att använda för att tjäna pengar, så hon startar en detektivbyrå! Och hon får genast ett erbjudande om att hjälpa till att hitta en bortsprungen hund. Men hundar är mycket svårare än nycklar att hantera. Och snart behöver Sanna ta hand om stulna kanelbullar, trasiga bord och hon får ett dopp i fontänen.

Detta är den fjärde boken om den klämkäcka Sanna. Knasigt och humoristiskt blir det när hon tar sig an något - inte kan man väl vara bäst på allt!

Anna Hansson, född 1981, är uppvuxen och bosatt i Ånge. Sedan debuten 2012 med boken Dansfeber har hon skrivit nästan 150 barn- och ungdomsböcker samt lättlästa böcker för vuxna.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder. Nypons böcker är indelade i sex nivåer. Böckerna om Sanna ligger på nivå 3 av 6.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone