Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stugresan - erotisk novell
Isbn: 978-87-2681-731-7
Förlag: Cupido
Kategori:
Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: september 2023

E-bok

Stugresan - erotisk novell

"Andreas tog bort munnen och viskade i hennes öra, tillräckligt nära för att bara hon skulle kunna höra det: "Jag har en fantasi om att knulla dig medan någon tittar på." Hon visste inte om det var hans ord eller den varma andedräkten mot hennes öra, men blixten slog ner i hennes skrev och tanken på att göra något så snuskigt fick hennes fitta att svämma över av kåthet."

Stugan tillhörde Andreas familj. Elise älskade att lämna den konstgjorda staden bakom sig. Den mäktiga tystnaden och det ödsliga, vilda landskapet runt omkring dem gjorde henne lycklig ända in i själen. Vanligtvis. Det var inte så lätt att njuta av omgivningen med en tredje part som ständigt påminde dem om allt som var fel med världen.

Parets plan att dränka kompisens sorger i alkohol gick i lås. Rödvinet dracks i en jämn, strid ström före, under och efter middagen, men det verkade omöjligt att vända Roberts uppmärksamhet i en mer positiv riktning.

Hur kommer den här kvällen sluta?

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett månadsmagasin fyllt av sexiga berättelser och informativa artiklar med nyttig kunskap om sexualitet och njutning utan att döma eller skämmas. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla är representerade. Läsarna har själva skrivit berättelserna i magasinet och de kommer garanterat att göra dig röd om kinderna. Vardagens sexliv är allt annat än vanligt när Cupidos läsare tar tag i det hela och levererar berättelser fulla av glädje, lekfullhet och njutning.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone