Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Isäni on bluesmies
Isbn: 978-87-2853-628-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom Unga vuxna
Tillgänglig sedan: november 2023

E-bok

Isäni on bluesmies

Hauska ja koskettava tarina perheestä, kaipuusta ja uusista mahdollisuuksista.

Sallan isä häipyi kotoa, kun Salla oli pieni tyttö. Myöhemmin myös välit äidin kanssa viilenivät, ja niinpä Salla muutti asumaan isosisänsä luo. Vaikka elämään on mahtunut vaikeuksia, menee Sallalla nyt hyvin – on sujuva yhteiselo isoisän kanssa, osa-aikatyö kirjastossa ja kuvitelmat, joita Salla mielessään isästään rakentaa. Ne, joissa isällä on hyvä syy lähdölleen, joissa isä on mitä mahtavin ja mukavin tyyppi. Mutta sitten isoisä joutuu sairaalahoitoon, ja Sallan on lakattava kuvittelemasta. On aika tavata isä, jota tyttö ei ole vuosikausiin nähnyt.

Onko todellisuus tarinoita ihmeellisempää? Voiko Salla vielä oppia tuntemaan isänsä? Miksi tämä alun perin edes jätti perheensä?

Markku Turunen (s. 1952) on suomalainen kirjailija, jonka teoksissa näkyy taitava humoristinen ote. Turusen tuotantoon kuuluu romaanien ja novelli- ja esseekokoelmien lisäksi myös näytelmiä, kuunnelmia ja tv-käsikirjoituksia. Hän sai Savonia-palkinnon vuonna 2008 teoksesta Löytötavaraa ja Kaarle-palkinnon vuonna 2011 teoksesta Juuston pimeä puoli.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone