Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Döparen
Isbn: 978-91-8066-193-5
Förlag: Bokförlaget Polaris
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2023
Uppläsare: Charlotta Åkerblom
Length: 5 timmar 56 minuter

Ljudbok

Döparen

Mardalen är ingen oskuldsfull plats. Gängvåldet växer sig starkare, sekter breder ut sig och tittar man noga på höghusen hittar man så småningom kulhål. Men när ett mördat barn hittas på en lekplats är invånarna långt ifrån beredda. Allra minst Lilja Leander, själavårdare i en frikyrka och mamma till nioåriga Julia. Hon oroar sig för sin dotter, och läser frenetiskt allt hon kan komma över om fallet. Det blir något av en besatthet, åtminstone tills hon själv blir en del av utredningen.

Hos polisen blir nyexaminerade Mikael trots sin bristande erfarenhet involverad i fallet, som ter sig mer och mer hopplöst. Inom honom växer desperationen. Hur ska han kunna sona sitt mörka förflutna om inte genom att lösa det här vidriga brottet? Och tänk om ännu fler barn står på tur?

 

Döparen är David Renklints första spänningsroman för vuxna, en oförutsägbar och skrämmande berättelse som överraskar med oväntade vändningar. Läsaren bjuds in till den olycksdrabbade staden Mardalen, där brottet i sig ger ringar på vattnet och där ingenting är riktigt som det först verkar.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone